FOR DIN EGEN BESKYTTELSE
BER VI DEG VENNLIG OM Å FØLGE VÅRE

Sikkerhet og trivselsregler

Treningsstudioet vårt er basert på en visjon om livskvalitet. Derfor er din sikkerhet og helse like viktig for oss som din treningsopplevelse. Så vi følger retningslinjene gitt av Folkehelseinstituttet

Enten du vil trene alene eller dele studioet med et annet medlem, er det opp til deg. Uansett ber vi deg om å følge noen få enkle regler for å beskytte deg selv og andre brukere.

KOM KUN NÅR DU ER VED GOD HELSE

Tren bare hvis du ikke føler noen tilsynelatende symptomer på noe som er smittsomt.

VASK HENDENE

Ekstraordinær håndhygiene er den første forsvarslinjen mot smitte. Så husk å vaske og desinfisere hendene grundig før og etter trening. Flasker med allergitestet hånddesinfeksjonsmiddel er rikelig tilgjengelig i hele studioet.

HÅNDKLÆR OG MIKROFIBERKLUTER 

Du er her for å svette. For å takle det, ta med et håndkle eller leie et fra oss (kr 8).

Å opprettholde plettfri hygiene rundt utstyret er avgjørende for sikkerheten til alle brukere. Vi desinfiserer regelmessig alle kontaktflater. Vi trenger imidlertid din hjelp til å tørke av dørhåndtak, lysbrytere og treningsutstyr etter bruk. Sammen vil vi holde Lofoten sterk og sunn.

På flere hygienestasjoner i rommet plasserer og fyller vi på sprayflasker med miljøvennlig desinfiseringsmiddel og stabler med hyperhygieniske mikrofiberfiller. Vennligst bruk dem forsiktig.

RENE GARDEROBER

Du har tilgang til knirkende rene dusjer og garderober med gratis fasiliteter som sjampo og dusjgel og minihåndklær for å tørke hendene og tørke gulvet etterpå. Ta med eget håndkle eller leie et luksuriøst badehåndkle i frotté av oss (30 kr).

KLESKODE

Vi vil at du skal føle deg trygg og komfortabel når du trener på Reine Muskler. For å sikre det har vi bare en fast regel om treningsklær. Det må være rent. Vanlige t-skjorter og joggebukser er helt fine. Vurder også å bruke treningshansker. De gir deg et godt grep om utstyret, skåner huden din og øker den generelle hygienen i studioet.

Og av hensyn til vårt vakre, gamle parkettgulv der Reines barn valset på sin søndag best i regi av den legendariske Mossa Fosse for 80 år siden, ber vi deg bære innesko.

INGEN DOPING

Vårt oppdrag er å hjelpe deg med å samle ekte styrke og vitalitet. Ettersom doping gjør det motsatte av deg, forbyder Reine Muskler bruk av noen form for ytelsesfremmende steroider og andre skadelige stoffer i våre lokaler.

Hvis du har spørsmål om doping, eller hvis du trenger anonym rådgivning, henviser vi deg til ANTIDOPINGNORGE.

Vi vil bare at du skal komme som du er.

VI VIL OMFAVNE DEG

… Fra avstand.

All forkynnelsen om sikkerhet for covid har sannsynligvis begynt å kjede deg til tårer nå. Vi anbefaler likevel at du må ha en meters avstand til folk utenfor din egen husstand.

Så her på Reine Muskler øver vi sosial distansering uten håndtrykk og ingen klemmer uansett hvor godt vi liker deg. Forhåpentligvis ser vi snart en ende på denne situasjonen.