BRENN VEKK FETTET
STYRK MUSKLENE
OG FÅ ENERGI TIL LIVET MED

Funksjonell trening

DU OPPNÅR STYRKE, UTHOLDENHET OG VELVÆRE. Med bedre kondition følger mere energi til å klare utfordringene i din hverdag. Du reduserer overvekt, eller bygger muskelmasse,  ditt immununforsvar økes, og det smitter av på ditt velvære og humør.

DU TRENER PÅ EKSKLUSIVT UTSTYR FRA NOHrD. Vi har et utvalg af maskiner, som tilsammen styrker alle muskelgruppene i din kropp, og allerede efter ganske få timer vil du se betydelige resultater. Alt utstyr som din fysioterapeut anbefaler til genopptrening etter skader, finner du her hos oss. 
PÅ STORSKJERMEN kan du streame din yndlingtrener. Via vår NOHrD- app kan du arrangere dit eget træningsprogram. Eller vil du heller foretrekke å  trene til musik eller se din yndlingsserie på Netflix, mens du trener?

DU FÅR MASKINERNE FOR DEG SELV. I de timene du booker, slipper vi ikke inn noen andre. Å trene her er som å eie din helt egen private gymnastikksal.

SALEN ER ÅPEN MELLOM KL. 10-21 alle ukens dager etter bestilling. Det er lett å booke tid: Bruk appen vår fra din telefon, besøk vår nettside, eller kom innom og skriv inn din booking på dør-displayet. 

HYGIENEN I SALEN ER TÅRNHØY. Du har tilgang til økologiske produkter og mikrofiberkluter. Vårt team vasker og steamdamper alle overflater daglig. Du har allergivenlig håndsprit tilgjengelig, og vi oppfordrer alle til å bruke den jevnlig for ekstra sikkerhet. Etter hvert treningssession sprayer og desinficerer brukeren berørte flater med ett miljøvennlig rengøringsmiddel. Etter treningen er du velkommen til å ta en forfriskende dusj. Håndklær kan du enten leie eller ta med egne.  

HER ER GODE VIBBER, og du vil raskt føle deg hjemme her i huset! 

SOM MEDLEM HOS REINE MUSKLER får du selvfølgelig rabatt på andre av våre produkter, som yogaundervisning, padleturer, kurs og overnattinger. For å sikre at salen er tilgjengelig, har vi begrenset medlemsskap. Et medlemsskap koster kun 495 kroner om måneden, og tegner du deg for et helt år, får du den første måned gratis. Så hva venter du på?

START MED 14 DAGERS GRATIS PRØVETID Så kan du helt uforpligtende se, om det her er noe for deg. Vi gleder oss til å se deg!