MELD DEG PÅ GRATIS PRØVETRENING
FØR DU BINDER DEG TIL ET

Medlemsskap

14 DAGER GRATIS TRENING

Registreringen er risikofri. Når du forplikter deg til et medlemskap, gir vi deg de første 14 dagene gratis, slik at du kan utforske uten noe press rundt at dette faktisk føles riktig for deg.

Når som helst i løpet av prøveperioden, står du fritt til å si opp medlemskapet ditt uten gebyrer. Ingen spørsmål spurt.

ÅPENT 11 TIMER OM DAGEN

Treningsstudioet er åpent hele uken fra kl. 10.00 til 21.00, alltid med rene garderober og dusjer til din disposisjon.

Du får utstedt en kode slik at du kan låse deg inn og ut av huset. 

TOP-NOTCH FITNESS STUDIO

Reine Muskler er et treningsstudio designet for glede, energi og rå kraft.
Vi tar sikte på å gi deg den mest utsøkte treningsopplevelsen som er tilgjengelig i Lofoten.

I vårt stilfulle og miljøvennlige treningsstudio trenger du ikke å bekymre deg for å vente i kø. Bare fortsett i ditt eget tempo og kos deg med å trene på vårt avanserte utstyr. Velvære, helse og tid du investerer fortjener bare det beste.

Dra nytte av kampanjer som medlemmer , få gratis treningstips, bli med på en fitnessklasse, eller bestill en økt med din favoritt personlige trener online.

BÆREKRAFTIG

Et innbydende utseende kommer fra levende planter og en miljøsertifisert serie med designutstyr i håndlaget eik, lær, hamp eller ull helt ned til rengjøringsproduktene vi bruker.

BOOST DEG SELV

Vårt løfte er å inspirere til bærekraftig helse og lang levetid, redusere stress og styrke din selvtillit og selvtillit. Her har du tid og rom til introspeksjon mens du ser på det fantastiske landskapet rett ved vinduene.

Så senk skuldrene og kom i flow. Her kan du rehabilitere skader og øke mobiliteten din. Eller bare gi den generelle formen et løft. Før du vet ordet av det, vil du ha imponerende muskelkraft, fleksibilitet, koordinering, balanse og utholdenhet som aldri før. Og nok en gang vil du vite hvordan det føles å være virkelig levende og full av energi og motivasjon.

BESTILL PRØVETID I DAG

Ser deg snart!